İSTANBUL / ESENYURT - Halil Fahri Orman İlkokulu

Halil Fahri Orman İlkokulu

Adres
Akçaburgaz Mh. Halil Fahri Orman Cd. 3020. Sk. No1/2 Esenyurt/İSTANBUL Ulaşım AvcılarKaraağaç Minibüsü, 418 hat nolu Avcılar/Hadımköy otobüsü ve HT18 YenibosnaMetro/ Hadımköy otobüsü
Vizyon
EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞTA OLMAK ÜZERE HAYATIN DİĞER ALANLARINDA DA KALİTESİ VE BAŞARILARI İLE FARKLILIK VE FARKINDALIK YARATAN SEÇKİN BİR KURUM OLMAKTIR.
Misyon
TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN TEMEL AMAÇLARINA UYGUN; ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI; ÇAĞIMIZIN TEKNOLOJİSİNDEN FAYDALANABİLEN; BİLİMSEL, DEMOKRATİK VE ÇAĞDAŞ DÜŞÜNEN; İNSAN HAKLARINA SAYGILI; YAPICI YARATICI EĞİTİM ÖĞRETİME ÖNEM VEREN İNSANLAR YETİŞTİRMEKTİR.
Öğrenci :2032
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Ulaşım
Avcılar-Karaağaç Minibüsü, 418 Hat No´lu Avcılar-Hadımköy Otobüsü, HT18 Yenibosna/Metro-Hadımköy Otobüsü.
yok
İl Merkezine 43 Km, İlçe Merkezine 7 Km mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Satranç Turnuvaları, Futbol Turnuvaları, Geleneksel Çocuk Oyunları, Koşu Yarışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuzu Halil Fahri Orman İlkokulu ismiyle sosyal medya hesaplarınızdan (Twitter, İnstagram ve Facebook) takip edebilirsiniz.